[Skip to Content]
Countries

Find local office

Visit local website

Preuzimanja

Naše brošure obiluju nizom tema. Preuzmite ih ovdje u PDF formatu i pročitajte kad Vam to odgovara. Također smo razvili seriju aplikacija koje Vam omogućuju pristup najažurnijim informacijama koje su Vam potrebne.

Hempelove aplikacije

Da li ste bili u prilici pogledati najrecentnije Hempelove aplikacije? U nastavku možete naći podrobnije pojedinosti o našim aplikacijama, uključujući kratak opis, prethodni pregled i poveznice za preuzimanje. Neke aplikacije moguće je preuzeti izravno na Vaš pametni telefon, putem Google Play Store ili AppStore tako da Vam budu pri ruci kad ste u pokretu. Ostalima možete lako pristupiti u bilo koje vrijeme putem web preglednika.
+/-
 1. Pretvarač nijansi

  RAL-ove klasične inačice nijansi, kao i slične nijanse i grupe nijansi. Također Vam prikazuje "Najpopularnije" Hempelove nijanse.

  Mobilna aplikacija

  Ovu aplikaciju moguće je preuzeti izravno na Vaš  pametni telefon, putem Google Play Store ili AppStore tako da Vam bude pri ruci kad ste u pokretu.      

  CC-appqr_cc

  Web aplikacija

  Pretvaraču nijansi se također može lako pristupiti putem web preglednika.
 2. Hempelovi podaci o proizvodu

  Hempelovi podaci o proizvodu omogućuju Vam da dođete do Sigurnosno-tehničkih listova, Podataka o proizvodu kao i Uputa za primjenu za Hempelove proizvode izravno na Vašem mobilnom telefonu (potrebna je internet veza). Za traženje odgovarajućeg dokumenta imate dvije opcije: ili utipkati šifru proizvoda (5 ili 10 znakova) ili skenirati barkod proizvoda izravno sa naljepnice na kantici.

    DS-appqr_ds

Hempelove brošure

U nastavku se nalaze brošure i letci iz različitih segmenata u kojima poslujemo. Ukoliko ne možete pronaći brošuru koja Vas zanima, molimo da nam se obratite i mi ćemo pronaći odgovarajući materijal za Vas.

Kontakt

Za više informacija pišite nam na