[Skip to Content]
Countries

Find local office

Visit local website

Kontejneri

Hempelovi premazi se upotrebljavaju diljem svijeta i štite kontejnere od utjecaja surovog okoliša i njihove grube manipulacije, produljujući tako intervale njihovog obnavljanja i održavanja.

Pored premaza za kontejnerske novogradnje, Hempel nudi čitavu paletu proizvoda za popravke i održavanje kontejnera. Naš je cilj surađivati sa Vama i pomoći Vam optimalizirati linije za nanošenje i intervale održavanja istih.

Konstantna evolucija potreba industrije segmenta kontejnera i činjenica da premazi za kontejnere nemaju fiksne parametre za nanošenje, razlog su zbog kojeg Hempel konstantno radi na pronalaženju novih, inovativnih rješenja za potrebe ove industrije.

Npr. EcoBoxcoat je premaz na vodenoj bazi namijenjen za zaštitu kontejnera. Proizvod je izbačen na tržište 2010. godine i može se nanositi na postojeću proizvodnu liniju uz interval od 3-4 minute. Nisu potrebne preinake postojećih linija uz znatne financijske intervencije. Osim isporuke premaza, Hempel pruža tehničko savjetovanje i stručnu potporu; Hempelovi inspektori primjene dostupni su Vam za tehnički savjet tijekom bilo koje faze procesa, od odabira premaza do savjeta u upotrebi proizvoda na licu mjesta, dajući Vam potrebne smjernice.

Za više informacija o našim proizvodima i uslugama za zaštitu kontejnera posjetite naš korporativni website.

Kontakt

Za više informacija pišite nam na

Proizvodi