[Skip to Content]
Countries

Find local office

Visit local website

O kolačićima
Koristimo kolačiće kako bismo optimizirali ovu web stranicu.
Zatvaranjem prozora ili daljnjim pretraživanjem stranice prihvaćate našu politiku koja se odnosi na kolačiće.

Zatvori

Pomorstvo

Odabirući Hempel, koji isporučuje cijelu paletu provjerenih i pouzdanih premaza i tehničkog servisa, odabirete smanjenje troškova goriva uz istovremeno produljenje ciklusa u održavanju i  uštede na troškovima dokovanja.

Kao globalni dobavljač premaza za pomorstvo, industriju i dekorativu, Hempel nudi proizvode visoke kvalitete i provjereno tehničko savjetovanje u vezi s nanošenjem premaza. Bez obzira da li trebate premaze za novogradnju, u održavanju na kopnu ili na moru, naši proizvodi osigurat će  da Vaše plovilo ostane u prvotnom stanju dulje vremena, održat će njegovo optimalno stanje na dulji rok, od podvodnog dijela trupa do tankova tereta i balasta.

Provjerena tehnologija
Naša usredotočenost na  postizanje stalnih poboljšanja daje Vam garanciju da ćete dobiti najnovija tehnološka rješenja, tehnički servis i tehnike nanošenja.

Svi naši premazi podvrgnuti su najstrožim ispitivanjima – u laboratoriju, na našim ispitnim stanicama na moru diljem svijeta te na plovilima za ispitivanje – i stoga možete biti sigurni da će naši premazi ispuniti sva Vaša očekivanja, čak i kod primjene novih tehnologija i standarda.

Savjetovanje u koje se možete pouzdati
Da bi se premaz, u konačnici, pokazao uspješnim, to  zahtijeva osiguranje kvalitete na svim razinama obrade, od početne specifikacije do primjene i održavanja.

Naš tim od preko 600 FROSIO/NACE kvalificiranih inspektora u brodogradilištima diljem svijeta pobrinut će se da dobijete najbolja rješenja uz minimalne troškove primjene i najkraće moguće vrijeme dokovanja.

Pouzdani partner
Naš cilj unutar Hempela je postati i ostati dugoročan, pouzdan poslovni partner na kojega se možete osloniti i stoga smo usredotočeni na to da vam nudimo provjerene proizvode i usluge pomoću kojih ćete postići svoje dugoročne poslovne ciljeve.

No, mi smo uvjereni da naša odgovornost prelazi poslovne okvire. Stoga ulažemo u razvoj proizvoda koji čuvaju okoliš i neprestano nastojimo smanjiti emisije i otpad koji se javljaju u našem poslovanju.

Također,  podupiremo projekte diljem svijeta putem Hempelove Zaklade koja potpomaže obrazovanje potrebite djece kako bi ona mogla izgraditi bolju budućnost za sebe, svoje obitelji i zajednicu.

Stogodišnje iskustvo
Hempel je dobavljač premaza u pomorstvu od 1915. Danas se ime Hempel povezuje s vrhunskom tehnologijom i stručnim tehničkim servisom i pouzdanošću.

Upravo smo mi rodonačelnici prvog protuobraštajnog premaza kojega smo lansirali 1917. godine. I od tada do danas, ne gubeći korak, ostajemo perjanica u tehnologijama protuobraštajnih i neobraštajućih premaza uz impresivan popis plovila koji koriste naše proizvode diljem svijeta.

 

Kontakt

Za više informacija pišite nam na

Proizvodi