[Skip to Content]
Countries

Find local office

Visit local website

Pomorstvo

Odabirući Hempel, koji isporučuje cijelu paletu provjerenih i pouzdanih premaza i tehničkog servisa, odabirete smanjenje troškova goriva uz istovremeno produljenje ciklusa u održavanju i  uštede na troškovima dokovanja.

Kao globalni dobavljač premaza za pomorstvo, industriju i dekorativu, Hempel nudi proizvode visoke kvalitete i provjereno tehničko savjetovanje u vezi s nanošenjem premaza. Bez obzira da li trebate premaze za novogradnju, u održavanju na kopnu ili na moru, naši proizvodi osigurat će  da Vaše plovilo ostane u prvotnom stanju dulje vremena, održat će njegovo optimalno stanje na dulji rok, od podvodnog dijela trupa do tankova tereta i balasta.

Provjerena tehnologija
Naša usredotočenost na  postizanje stalnih poboljšanja daje Vam garanciju da ćete dobiti najnovija tehnološka rješenja, tehnički servis i tehnike nanošenja.

Svi naši premazi podvrgnuti su najstrožim ispitivanjima – u laboratoriju, na našim ispitnim stanicama na moru diljem svijeta te na plovilima za ispitivanje – i stoga možete biti sigurni da će naši premazi ispuniti sva Vaša očekivanja, čak i kod primjene novih tehnologija i standarda.

Savjetovanje u koje se možete pouzdati
Da bi se premaz, u konačnici, pokazao uspješnim, to  zahtijeva osiguranje kvalitete na svim razinama obrade, od početne specifikacije do primjene i održavanja.

Naš tim od preko 600 FROSIO/NACE kvalificiranih inspektora u brodogradilištima diljem svijeta pobrinut će se da dobijete najbolja rješenja uz minimalne troškove primjene i najkraće moguće vrijeme dokovanja.

Pouzdani partner
Naš cilj unutar Hempela je postati i ostati dugoročan, pouzdan poslovni partner na kojega se možete osloniti i stoga smo usredotočeni na to da vam nudimo provjerene proizvode i usluge pomoću kojih ćete postići svoje dugoročne poslovne ciljeve.

No, mi smo uvjereni da naša odgovornost prelazi poslovne okvire. Stoga ulažemo u razvoj proizvoda koji čuvaju okoliš i neprestano nastojimo smanjiti emisije i otpad koji se javljaju u našem poslovanju.

Također,  podupiremo projekte diljem svijeta putem Hempelove Zaklade koja potpomaže obrazovanje potrebite djece kako bi ona mogla izgraditi bolju budućnost za sebe, svoje obitelji i zajednicu.

Stogodišnje iskustvo
Hempel je dobavljač premaza u pomorstvu od 1915. Danas se ime Hempel povezuje s vrhunskom tehnologijom i stručnim tehničkim servisom i pouzdanošću.

Upravo smo mi rodonačelnici prvog protuobraštajnog premaza kojega smo lansirali 1917. godine. I od tada do danas, ne gubeći korak, ostajemo perjanica u tehnologijama protuobraštajnih i neobraštajućih premaza uz impresivan popis plovila koji koriste naše proizvode diljem svijeta.

 

Kontakt

Za više informacija pišite nam na

Proizvodi